Integritetspolicy

Gäller från och med 2020-07-01

Vårt mål är att du ska känna dig trygg med hur vi på Open Trail Sweden behandlar dina personuppgifter.

För information angående dina rättigheter gällande personuppgifter kan du besöka datainspektionen.se, här kommer en mer exakt beskrivning hur vi på Open Trail Sweden använder dina personuppgifter.

Vitekniska och organisatoriska förutsättningar så att behandling av dina personuppgifter sker enligt gällande lag.

När börjar vi använda dina personuppgifter?

För att genomföra ett lopp, registrerar du dig hos Open Trail Sweden. Det är efter registrering vi börjar använda dina uppgifter.

Vilka uppgifter har vi tillgång till om dig?

Vi samlar enbart uppgifter om dig som du själv anger genom registrering, anmälning eller när du genomför ett lopp. Det är viktigt för dig att känna till att vi enbart har tillgång till de uppgifter som du kan se själv i din profil, vi samlar inte in data på dig på något annat sätt. Utöver detta kontrollerar du själv vilka uppgifter kommer vara synliga för allmänheten.

Hur hanterar vi dina personuppgifter?

Hantering av personuppgifter för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt för dig

Vi på Open Trail Sweden kommer inte använda dina personuppgifter utöver det som krävs för själva tjänsten. Det betyder att vi kommer aldrig ge tredje part tillgång till dina personuppgifter som du har angett hos oss. Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla den bästa möjlig tjänsten för dig. Det innebär att vi kommer lagra ditt namn, e-postadress, telefonnummer, postadress, födelsedatum, kön, lopphistorik. Utöver dessa kan du även ange din nationalitet och klubb. Se avsnittet “Vilka uppgifter behöver vi och till vad” för att veta mer exakt varför vi just sparar dessa uppgifter på dig.

>Det är du som bestämmer vilka uppgifter vi visar publikt till allmänheten

Under din profil har du möjlighet att bestämma för varje uppgift i fall du vill visa den publikt till allmänheten eller inte. Undantaget är i fall du är en av de 10 bästa på loppet, då kommer din resultat med ditt förnamn alltid vara synliga för allmänheten.

Vilka uppgifter behöver vi och till vad?

Vid registrering till tjänsten behöver Open Trail Sweden ditt samtycke för behandling av personuppgifter. Du samtycker till behandling av dina personuppgifter för att vi ska kunna utföra våra tjänster:

Din position

Ditt namn

Dina kontaktuppgifter

Ditt födelsedatum

Din lopphistorik

Din kön

Din stad

Vi reserverar oss för att ändra på integritetspolicyn. Förändringar i integritetspolicyn kommer kommuniceras till dig i god tid via de kontaktvägar du har angett till oss.