Hem Nyheter Kontakt Om oss

vilka är vi?

botond: ägare, ansvarig för produkten.

Jag jobbar med kollektivtrafik i vardagen, och brinner för friluftsliv på fritiden. Motion och natur ger balans i mitt liv, jag har insett under några skadeperioder hur viktigt det är med motion för att klara av vardagen. Jag springer ca 3 gånger i veckan, och trivs mest när jag kan ta en fin runda i skogen.

zalán: ägare, ansvarig för backend.

Jag är forskare inom biomedicin och en medicinteknik entusiast. Jag gillar att vara ute, jag vandrar, cyklar, åker längdskidor och springer. Att vara ute i naturen ger mig balans för att klara det dagliga kontorsjobbet.

vårt ledord: hållbarhet

hållbart liv

Ju mer vi motionerar och rör på oss, ju bättre mår vi, och desto mer hållbara blir våra liv. Därför försöker vi skapa något som gör att du motionerar, att du har ett mål, en utmaning framför dig som du kan träna för.

hållbar natur

Vi är priviligerade att vi har allemansrätten, vilket gör att naturen är tillgänglig för alla. Stora lopp kan dock skada naturen genom att många springer på samma sträcka under kort tid. Därför försöker vi skapa ett koncept där man samtidigt som man tävlar skyddar naturen så mycket som möjligt, så att många generationer efter oss kan uppleva samma fantastiska natur som vi har idag.

hållbara resor

Att vara i naturen är ett av de mest hållbara resmålen. Alla ska ha möjlighet att uppleva naturen på ett hållbart sätt, därför strävar vi efter att det ska vara möjligt att ta sig hållbart till våra lopp, därför uppmanar vi alla att åka kollektivt, gå eller cykla till och från startpunkten.